logo

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar

Les propietats de la taronja

comandaComanda

Les propietats beneficioses del consum de taronges són conegudes des de fa molt temps i són atribuïdes a diferents components que aporten a la dieta.

Els antioxidants que conté la taronja, constituïts per la vitamina C, la vitamina E i alguns carotenoides i flavonoides, són un dels nutrients bàsics pel nostre organisme. La seua funció antidegenerativa és fonamental en la prevenció dels efectes del pas del temps sobre el nostre cos. També tenen propietats de prevenció i tractament de malalties cardiovasculars i arteriosclerosi, prevenció de afeccions cancerígenes, prevenció i tractament de refredats, activitat antiinflamatòria i antial·lergènica, etc.

Un altre dels avantatges del consum de taronges és l’aport de fibra alimentària, que té efectes sobre la velocitat d’absorció gastrointestinal reduint els nivells de glucosa assimilada, i ajudant així a mantindre’s en dietes baixes en calories. També regula la funció intestinal incrementant la flora intestinal. Una altra virtut és l’alteració del metabolisme del colesterol, afavorint la disminució de la seua absorció intestinal.

No és la nostra intenció fer una descripció detallada de totes les virtuts de les taronges, que són moltes, però no voldríem deixar de parlar de la regulació del metabolisme general del cos que possibiliten els diferents minerals que aporten a l’organisme, i per tant les taronges asseguren un bon funcionament general del nostre cos.

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar