logo

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar

Els nostres serveis

comandaComanda

Nosaltres ens ocupem de fer crèixer les taronges de manera natural i respectuosa amb el medi, i de portar-les a sa casa immediatament després de ser collides de l’arbre, en el moment òptim de maduresa. Per això sols podem oferir-li els nostres serveis durant uns pocs mesos a l’any.

Vosté aconsegueix tindre a casa unes taronges de qualitat insuperable que no pot trobar enlloc, acabades de collir de l’arbre perquè la recollida sols es fa sota demanda, amb un sabor autèntic de taronja...

Tots aconseguim grans avantatges per a la nostra comarca:

• Afavorir la conservació del nostre paisatge, amb el manteniment del mosaic de cultius característic de la zona. Els nostres passejos no serien el mateix sense el nostre paisatge agrari.

• Contribuir a la conservació de la biodiversitat del Parc Natural del Montgó amb el manteniment de la diversitat d’ambients dins del Connector del Bisserot i l’ús de tècniques de cultiu respectuoses amb el medi.

• Ajudar a transformar el nostre entorn cap a la sostenibilitat, consumint productes elaborats en la nostra zona i evitant així el consum de combustibles fòssils en el seu transport.

• Mantindre una economia diversificada en la nostra comarca, possibilitant l’existència de diversos oficis lligats a l’agricultura.

• Conservació dels oficis tradicionals que durant segles han modelat la nostra comarca.

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar