logo

esp

ang

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar

 

Ara també disposem de verdures de temporada

verdures

pot contactar amb nosaltres a través d'aquesta web contactar o al telèfon 644 22 32 46 per a comandes

 

 

 

Qui som?

comanda

La nostra família s’ha dedicat a l’agricultura des de sempre al recer del Montgó, a la zona de Jesús Pobre dins del Connector Ecològic del Bisserot (mapa), cultivant artesanalment productes pel consum propi i per a la venda.

Els últims anys han suposat generalment uns canvis cap a una agricultura més industrialitzada, que trenca amb les tècniques utilitzades tradicionalment i que té conseqüències negatives sobre la qualitat final dels productes i sobre el medi ambient.

Nosaltres vam decidir fa anys que la màxima qualitat dels nostres productes i, al mateix temps, el respecte al medi ambient foren la nostra forma d’entendre l’agricultura. Per això estem registrats amb el número VA–2226 P com a productors en el Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) on pot consultar al menú de la dreta "operadores" i dins de "productores certificados" el nostre registre a nom de Costa Ramis, Andreu.

La nostra xicoteta producció es venia als comerciants, qüestió que no permetia diferenciar la nostra superior qualitat.

Ara hem decidit portar-li les nostres taronges a sa casa, per a que puga apreciar totes les seues qualitats de sabor, aromes, vitamines, etc.

Perquè les taronges no tenen el mateix sabor que fa uns anys?

A banda de les tècniques utilitzades per a la producció de les taronges, que són una part fonamental de les seues característiques nutritives i organolèptiques, el temps que transcorre i els processos de fred i d’adició de químics utilitzats generalment des que la taronja es recull a l’arbre i arriba a sa casa, produeixen un deteriorament molt greu d’aques tes característiques i mermen encara més la qualitat de les taronges.

 

Nosaltres produim les taronges amb les tècniques de l’agricultura ecològica i sols quan estan madures les collim de matí i li les portem a sa casa per la vesprada.

 

Ara pot gaudir de les millors taronges amb Bisserot Terran. Estem a Jesús Pobre a la Pda. Bisserot, 34 (vore mapa) i pot contactar amb nosaltres a través d'aquesta web contactar o al telèfon 644 22 32 46 de 15 a 19 h.

 

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar