logo

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar

Per què aquesta web?

comandaComanda

El nostre objetiu és que vosté puga menjar taronges d’una qualitat superior a la que es pot trobar en el comerç. Per això, a banda de les técniques de producció tradicionals i respectuoses amb el medi ambient que utilitzem; cullim les taronges a ma en el moment òptim de maduresa de cada una d’elles i unes hores després ja les té a sa casa, sense tractaments de cap tipus.

A més li assegurem la qualitat òptima en què arriben les nostres taronges a sa casa, ja que nosaltres ens ocupem de la totalitat del cicle de vida dels nostres productes.

Les nostres mesures de respecte amb el medi ambient s’apliquen a la producció de les nostres taronges però també a la seua distribució. Sols venem els nostres productes dins de la comarca de la Marina Alta, perquè així podem tindre contacte directe amb els nostres clients, però també perquè volem assumir la màxima sostenibilitat en el nostre projecte. Aquesta sostenibilitat passa per consumir els productes el més a prop possible del seu lloc de producció i evitant els intermediaris, per a que els beneficis arriben a l’agricultor, el que genèricament es denominen canals curts de comercialització.

Un altre dels nostres interesos és intentar contribuir a la conservació del paisatge agrari i de la biodiversitat de la zona, amb el manteniment de zones cultivades a la vora del Parc Natural del Montgó. La qualitat paisatgística de la zona del Bisserot és innegable i així ve reconegut en el document PORN (Pla d’Ordenació dels Recursos Naturals) del Parc Natural del Montgó on s’afirma que la valoració paisatgística que se li atorga a la zona agrària és alta. Igualment, el mateix document en el seu article 102 afirma que els connectors, i el manteniment del seu mosaic de cultius, és una de les claus per la supervivència del Montgó.

Qui som
Per què La finca Serveis Taronja Preus Comandes
Contactar